Het natuurreservaat van Sian Ka'an is onderdeel geworden van het werelderfgoed van UNESCO en de omgeving is met zijn natuurlijke schoonheid het mooiste van heel Mexico met zijn hoge diversiteit aan wildernis inclusief het regenwoud, de Zwarte Lagune, 17 verschillende soorten planten, mangroves, meer dan 500 verschillende soorten flora, 336 verschillende soorten vogels, koraalrif, een groot aanbod aan verschillende soorten vis, schaaldieren, schildpadden, dolfijnen, pijlstaartroggen, zeesterren en veel meer.

De mooie schoonheid van Sian Ka'an is de combinatie van het heldere water en witte zand omgeven bij de groene planten en het geluid van de vogels. Vanwege al deze geweldige elementen hebben de Maya's de naam "de poort naar de hemel" of "waar de hemel is geboren" gegeven.

"De poort naar de hemel" is een magische plek en leert ons hoe magisch de aarde wel niet kan zijn. Het laat 7 verschillende soorten kleuren zien in het water tussen blauw en groen. Het geeft ons de gelegenheid om n met de omgeving te zijn buiten het dagelijkse leven en stedelijke omgeving en het maakt ons ervan bewust hoe mooi Moeder Natuur kan zijn.

De toegang tot Sian Ka'an is erg ruig en niet zomaar toegankelijk, het is aan te raden om met een jeep te gaan om problemen te voorkomen, omdat gewone auto's niet gemaakt zijn voor dit gebied. JEEP SAFARI SIAN KA'AN Tour geeft je niet alleen de gelegenheid om met een 4x4 jeep te gaan in een grote kolone, maar geeft je ook al de veiligheid die alleen onze getrainde gidsen en onze kapiteins van de boot kunnen geven. Ook is er extra ruimte voor eventuele gebeurtenissen.

Punta Allen is aan het einde van het reservaat, een vissersdorpje waar je aan boord kan van een boot met de plaatselijke kapiteins. Het mooiste van Sian Ka'an zijn de Zwarte Lagune, mangroves, vogels spotten. Je kunt genieten van de dolfijnen, schildpadden, zeesterren, snorkelen bij het koraalrif dat intakt gehouden wordt door het natuurlijk zwembad genaamd Blanquizal.

Mocht je alleen willen gaan, vergeet dan niet je zwemkleding, biologisch afbreekbare zonnebrandolie, Jeep of ATV, sateliet telefoon, Snorkeluitrusting, reservewiel, handdoek, muggencreme(ook biologisch afbreekbaar, om niet de natuur te beschadigen), drinken in een koelbox, extra geld voor eten en water en ook om de boot te kunnen betalen met de capitein erbij. Het is erg belangrijk om de beschikbaarheid van de boten te controleren in Sian Ka'an voordat je aan de trip begint, mocht je er naast grijpen.

JEEP SAFARI SIAN KA'AN geeft je dit allemaal samen met de beste mensen inclusief fotografen, biologen en plaatselijke kapiteins. Neem je persoonlijke spullen mee zoals zwemspullen, handdoek, zonnebrand, muggencreme en je camera, fototoestel.

Jeep Safari Sian Ka'an is de eerste tour die uniek was in deze omgeving en leider in het ecotourisne en verantwoordelijk is voor de omgeving. Het kwam voort uit de vraag die de mensen hadden om op een veilige manier naar Sian Ka'an te kunnen gaan met professionele mensen om de beste plekken te bezoeken en op hetzelfde moment ook te leren van het leven en de historie van het reservaat.

Copyright 2012 - All rights reserved - www.siankaan.com.mx


INWIJDING | SIAN KA'AN | FOTO EN VIDEO | TOURS | VRAGEN | CONTACT - BOEKEN |HULP NODIG? | BOEKEN

AABEVOLEN SITES| FACEBOOK | YOUTUBE | TWITTER | GOOGLE +