"sian kaan tour esta en punta allen muy cerca de las ruinas de tulum yucatan, la excursion te lleva a el mapa de, por la reserva y la biosfer de sian kaan patrimonio de la humanidad"

"sian kaan tour esta en la punta allen"

"las ruinas de tulum yucatan, la excursion te lleva al mapa"

MAXIMALE ERVARINGWij halen je op in de lobby van je hotel, brengen je naar het kantoor in Tulum waar wij de sleutels van de jeep afgeven samen met de instructies hoe het volgen van de caravaan. Er is altijd een leidinggevende gids in de eerste auto, n in het midden en n in de laatste auto van de caravaan, om de rit goed te laten verlopen.

De eerste stop is in Boca Paila, waar de lagune uitkomt op de caribische zee wat het een mooi kleurrijk geheel geeft. Hier kan je foto's maken van deze unieke omgeving.

Daarna vervolgen we de weg tot we aankomen in het dorpje genaamd Punta Allen. Eenmaal aangekomen in Punta Allen brengen we je naar het restaurant voor een kleine snack, hier kan je ook gebruik maken van de toilet en je om te kleden in je zwemspullen. Daarna lopen we door het dorpje naar de boten van de plaatselijke cooperativa. Je tourt over de caribische zee. Tussendoor maak je stops om de flora en fauna te bekijken en om de dieren te zien die we normaal in gevangenschap zien zoals dolfijnen, zeeschildpadden en vogels. Je vaart langs de mangrove genietend van de verschillende kleuren die het water heeft. De gidsen en kapiteins zullen uitleggen over alles wat we tegenkomen in je eigen taal(de tour is in 7 talen) en zullen al je vragen beantwoorden.

Vanuit daar ga je snorkelen bij een geweldig koraalrif wat niet aangetast of misbruikt wordt door de bevolking. Na dit gedaan te hebben ga je naar het beeldschone natuurlijke zwembad, Blanquizal, waar je n van de beste foto's zult maken van je leven, het voelt alsof je in een film zit.

Eenmaal terug in Punta Allen, zul je genieten van de diverse culinaire hoogstandjes van de koks van het restaurant.

Na de lunch pakken we de jeep weer om terug te keren naar het kantoor in Tulum.

Uiteindelijk brengen we U weer naar het hotel. Het enige wat nog over is is het voorgoed nagenieten van de foto's, de geuren en sensatie van het natuurlandschap, wat bewaard is gebleven en niet veranderd is door de mens.


Basis tourWe vragen jullie met eigen vervoer aan te komen bij het kantoor in Tulum

We vertrekken met een truck bij een groep van 32 personen. We gaan direkt naar het vissersdorpje Punta Allen waar we de boten pakken en de mangroves bezoeken. We zullen de plaatselijke wilde dieren zien( dolfijnen, zeeschildpadden, vogels, wilde planten ) en snorkelen bij het mooie koraalrif, en je zult daarna foto's gaan maken in het natuurlijk zwembad, Blanquizal. Aan het einde van de tour brengen we je terug naar het kantoor in Tulum. ( niet inclusief: vervoer van en naar je hotel, eten, drinken en taxes ).

Het reservaat bestaat grotendeels uit water en land. Het allermooist en beste om heen te gaan is Punta Allen, waarbij dit dorpje omgeven is met water en land, de zee aan de voorkant en de mangroves en de lagune aan de achterkant. De weg naar het kleine vissersdorpje is geweldig omdat het een lang gestrekt gebied is dat langs de kust loopt. De weg is geen snelweg, het is een zandweg, zo we raden het aan om met een ATV of jeep te gaan.

Aanbevolen sites/ klik hierJeep Safari Sian Ka'an is de eerste tour die uniek was in deze omgeving en leider in het ecotourisne en verantwoordelijk is voor de omgeving. Het kwam voort uit de vraag die de mensen hadden om op een veilige manier naar Sian Ka'an te kunnen gaan met professionele mensen om de beste plekken te bezoeken en op hetzelfde moment ook te leren van het leven en de historie van het reservaat

Copyright 2012 - All rights reserved - www.siankaan.com.mx


INWIJDING | SIAN KA'AN | FOTO EN VIDEO | TOURS | VRAGEN | CONTACT - BOEKEN |HULP NODIG? | BOEKEN

AABEVOLEN SITES| FACEBOOK | YOUTUBE | TWITTER | GOOGLE +